Sinds kort wordt er dinsdagavond Yin Yoga gegeven bij Yogabindu in Langenboom.

Wat is Yin Yoga?

Yin Yogalessen zijn rustig en meditatief. Het zijn zittende en liggende houdingen die langer worden aangehouden. Dat zorgt voor ruimte om tot een diepe ontspanning te komen. De zwaartekracht doet het werk en jouw lichaam geeft aan tot hoe ver je mag en kunt gaan.

Je zult merken dat je elke keer een rustmoment ervaart zodra je voor een les op je mat zit. Bij Yin Yoga gaat het om die stilte bij jezelf te vinden. Het zijn geen moeilijke ingewikkelde houdingen waar je lenig voor hoeft te zijn. Je hoeft er alleen maar te zijn en te voelen wat er op dat moment is. Yin yoga helpt je onder andere om weer tot een diepe ontspanning te komen. In je lichaam én in je hoofd.

Ben je nieuwsgierig naar deze vorm van yoga? En zou je graag een les mee willen doen? Dan ben je van harte welkom. Elke dinsdagavond om 20:00 uur in de studio van Yogabindu in Langenboom geeft Miranda Klomp deze yin yoga les.

Voor meer info en reserveren van een les kijk op de website van Miranda www.mirandaklompcoaching.nl of op www.yogabindu.nl.