Theater Myllesweerd in Mill is er in geslaagd de bekende cabaretier en influencer Tisjeboy Jay naar Mill te halen. Op vrijdagavond 8 april staat hij met de voorstelling Politiek Correct (Try-out) in Mill op de planken. Reserveer tijdig tickets via www.myllesweerd.nl.

Jay Francis, beter bekend als Tisjeboy Jay, werd vooral bekend door zijn deelname als verleider aan het RTL-programma Temptation Island in 2018. Daarnaast is hij voormalig boekhouder en bodybuilder, maar tegenwoordig voornamelijk influencer! Zijn grappige internetfilmpjes trekken honderdduizenden kijkers, maar nu brengt hij zijn persoonlijke verhaal naar het theater. Hij neemt absoluut geen blad voor de mond en zegt altijd wat hij denkt.

En dat doet hij ook in zijn nieuwe show. Want Tisjeboy Jay is terug met een nieuwe voorstelling genaamd ‘Politiek Correct'. De show geeft je een inkijkje in de in zijn ogen steeds zachter wordende wereld. De scherpe randjes moeten eraf! Laat dat voor een grofgebekte comedian nou een hele uitdaging zijn. "Moet de wereld zachter worden of wij wat harder?" Dat weet je na het bezoeken van deze voorstelling in Theater Myllesweerd in Mill.

De show start op vrijdagavond 8 april om 20.30 uur. Tickets kosten 21,- euro en dat is inclusief een consumptie. Haal ze op bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill of bestel ze online via www.myllesweerd.nl.