Niet alleen op de laatste zaterdag van de maand staat er live muziek bij Café Royal aan de Kerkstraat in Mill, ook op diverse andere momenten is er live muziek te horen. Zo ook zaterdag 9 april. Dan hoort en ziet u er vanaf 22.00 uur The Dynamics. Toegang is helemaal gratis.

The Dynamics

The Dynamics is een Zuid-Limburgse formatie die vaak op grote festivals furore maakt. Eén van de hoogtepunten was het PINKPOP BluesRock-Festival in 2017, waar zij als openingsact stonden en het immense podium deelden met o.a. Jan Akkerman. Met het ongekend snelle gitaarwerk van frontman Chivy Kuhles, heerlijke bas-solo van Math Parinussa en een onvergetelijke drumsolo van Stephen van Dolder weten zij ieder optreden weer tot een mega-succes te maken!

De muziekstijl is het beste te omschrijven als “Progressive Symphonic BluesRock”, een totaal eigen stijl die je bij geen andere Nederlandse band zult vinden. Uniek in zijn soort en op enkele covers na alles zelf geschreven en in eigen beheer uitgebracht.

Meer weten over de frequente Bluesavonden en alle andere activiteiten in Café Zaal Royal aan de Kerkstraat 35-37 in Mill? Zie www.caferoyalmill.nl.