Simone en Sander van der Wijst van Sansi Party & Events zetten op zondag 1 mei de deuren van hun pand aan de Houtzagerijstraat 25 in Mill open voor bezoekers. Ook buiten hun pand laten zij belangstellenden die dag horen en zien wat zij zoal kunnen betekenen bij het organiseren van bijvoorbeeld een bruiloft, familiefeest, jubileum of opening van een bedrijf. Afhankelijk van de wens houdt dit in dat zij adviseren, assisteren of alles uit handen nemen en het feest van A tot Z organiseren en verzorgen.

Sansi Party & Events bestaat inmiddels 7 jaar. Al sinds de start groeiden ze snel in opdrachten en uitbreiding van eigen materiaal. Op 1 januari 2020 werd het pand van de Smaakmakers aan de Houtzagerijstraat 25 overgenomen, maar nog geen 2 maanden later ging Nederland op slot door corona: “Daar had niemand rekening mee gehouden. Van de ene op de andere dag werden alle boekingen geschrapt en was onze goedgevulde agenda voor 2020 plotseling leeg,” vertelt Sander. “Dan kun je natuurlijk meteen bij de pakken neer gaan zitten, maar zo zijn wij niet. We zijn direct gaan kijken wat er wél mogelijk was.”

Simone, die altijd werkzaam is geweest in de zorg, pakte dat beroep weer op en Sander werd chauffeur. Simone: “We dachten toen nog dat het voor een paar maanden zou zijn, maar uiteindelijk hebben we het hele jaar 2020 zo goed als niets aan feesten en andere opdrachten gehad. Vorig jaar zomer waren er wel weer wat mogelijkheden, in september hadden we het erg druk maar vlak daarna ging alles helaas weer op slot.”

Ondanks deze twee coronajaren hebben Simone en Sander hun bedrijfsactiviteiten en eigen materialen toch uit kunnen breiden. Sander: “We hebben vertrouwen gehouden in betere tijden en deze breken nu aan. Ook gebruikten we de afgelopen jaren om onze koers te bepalen.” Zij beschikten al over heel wat meubilair voor het inrichten van feestlocaties en hebben dit onlangs nog flink uitgebreid. “We hebben nu 6 verschillende stijlen qua meubels. Van industriële tot gestoffeerde meubels en bijvoorbeeld van steigerhout. Hiermee kunnen we ons echt onderscheiden. We willen gewoon mooie spullen hebben en de nieuwste trends volgen zodat we locaties ook sfeervol in kunnen richten. We merken dat onze klanten dat ook willen en daarom voor ons kiezen.” Omdat er ook vanuit evenementorganisaties steeds meer vragen kwamen, hebben ze onlangs ook een eigen frietwagen gekocht die zij kunnen inzetten bij evenementen, openingen, jubilea en andere feesten.

Door hun intensieve samenwerking met Rinico kan men op locatie tenten plaatsen en via Jack Roijendijk zorgen zij voor sfeervolle verlichting, aankleding en geluid. “Op deze manier kunnen we een feest volledig verzorgen. Opdrachtgevers hebben ons als aanspreekpunt en wij verzorgen verder het complete plaatje.” Dat dit concept aanslaat blijkt uit de vele boekingen voor dit jaar maar ook voor 2023 komen er alweer aanvragen binnen.

Hoe dat alles er in de praktijk uit ziet laten Simone en Sander op zondag 1 mei zien. Van 11.00 uur tot 20.00 uur is iedereen welkom aan de Houtzagerijstraat 25 in Mill. Naast iedereen een letterlijk en figuurlijk kijkje in de keuken geven, zal men ook een tent plaatsen en volledig inrichten. Dit om te laten zien welke mogelijkheden er zoal zijn. Dat alles uiteraard onder het genot van een hapje en drankje. Daarnaast is op de bovenverdieping van hun pand een showroom te vinden met de verschillende stijlen meubels die zij verhuren.

Nu al meer weten?

Zie dan de website www.sansiparty.nl of bel Simone en Sander voor een persoonlijke toelichting en mogelijkheden op 0485 - 74 80 20.