ZorgSchakel Sint Hubert is alweer enkele maanden open en heeft inmiddels alle activiteiten hervat.

Ontmoetingscentrum de Schakel

Op maandag- en vrijdagochtend is het ontmoetingscentrum geopend van 10.00 - 12.00 uur. We ontvangen gemiddeld 23 bezoekers per dagdeel. Er wordt volop gekaart en gerummikubt en natuurlijk gezellig gebuurt.

Samen gezellig eten

Op vrijdag 6 mei (12.00 - 13.30 uur) is er weer eetpunt. In samenwerking met van Vonderen Catering verzorgen wij een heerlijke warme maaltijd voor onze leden. Onze gastvrouwen ontvangen je graag in de Jachthoorn. Voor de warme maaltijd worden een beperkte kosten in rekening gebracht.

Activiteitenmiddagen worden goed bezocht

Elke maand is er op woensdag een activiteitenmiddag. We bieden onze leden een variërend programma aan. Zo hebben we sieraden gemaakt, stoel yoga gedaan en hebben we klompen geschilderd. Woensdag 18 mei gaan we insectenhotels maken voor onze eigen ontmoetingstuin.

Ga jij ook fietsen?

Leden van ZorgSchakel Sint Hubert zijn van harte welkom om mee te fietsen en te genieten van de prachtige natuur in de omgeving van Sint Hubert.
De fietstocht start dinsdag 10 mei om 13.30 uur vanaf Gemeenschapshuis De Jachthoorn. De tocht is ongeveer 30 km lang. Er wordt rustig gefietst (ongeveer 16-17 km per uur), zodat iedereen kan mee doen. We zijn rond 16.30 uur weer terug. Halverwege de route houden we een koffiepauze.
We zorgen voor een deskundige begeleiding tijdens de fietstocht. Bij regenweer gaat de fietstocht helaas niet door.

De ontmoetingstuin

De ontmoetingstuin is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor alle inwoners van Sint Hubert. Of je nu jonger bent of wat ouder, het is fijn om mensen om je heen te hebben, met wie je plezier maakt en bij wie je terecht kunt als dat nodig is.
De werkgroep is voortvarend aan de slag gegaan met het inrichten van een ontmoetingstuin. Het straatwerk is bijna afgerond en het tuinhuisje verplaatst. We gaan nu verder met elektra en water. Op korte termijn gaan we de tuin aanplanten. Ook gaan we zelf een waterbaan (met handpomp) maken voor de jeugd.