We begonnen de dag met de VOEL JE FIT-openingsdans, onder begeleiding van de gymleraar.

Daarna gingen de kinderen van unit 1 gemixt (groep 1t/m 4) KONINKLIJKE spelletjes doen zoals de tafel dekken voor de Koning, je omkleden tot KONING of KONINGIN in een estafette verkleedrace,het paleisje verwissel-spel en het brandweermannenspel (ja; dat wisten jullie niet, maar onze KONING zou dolgraag brandweerman willen zijn...) Ook waren er een paar “oud-hollandse” spellen zoals zaklopen, het kaasspel en Jenga en niet te vergeten: het springkussen! Tussendoor was er pauze met limonade en heel veel lekker fruit!

Voor we het in de gaten hadden, was het 12.00 uur... Tijd om te stoppen en te gaan genieten van onze lunch! Die was zo op, want van al dat buiten spelen en rennen, krijg je me toch een honger! Na de lunch was het tijd om terug te gaan naar school.

De kinderen van unit 2 gingen allerlei sportonderdelen zoals hoogspringen, Hordelopen en (niet te vergeten) ski-latlopen (onze KONING houdt van skiën zoals iedereen wel weet). Ook waren er een aantal teamspellen zoals blind volleybal en siamees voetbal. Tussendoor was er een pauze met drinken en heel veel vers fruit! En natuurlijk om 12.00 uur, samen met de kinderen van unit 1 gesmuld van de lunch.

Voor de kinderen van unit 2 waren er ’s middags nog verschillende workshops (dansen, skeeleren, tennissen, free-running en trefballen). Ieder kind had zich van te voren ingeschreven voor 2 van deze workshops. Rond de klok van 14.00 uur waren voor unit 2 de KONINGSSPELEN ook te einde en was het tijd voor VAKANTIE!