Al 10 jaar organiseert Jos Driessen in fijne samenwerking met ‘t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill het accordeonfeest “Trek dieje zak in tweeje!” Na de welbekende stop veroorzaakt door corona, kan het feest dit jaar wel doorgang vinden. Noteer zondag (1e Pinksterdag) 5 juni vanaf 13.00 uur in de agenda en zorg dat u het niet mist, want Jos belooft er weer een groot spektakel van te gaan maken.

Het programma bestaat uit een gezellige dans-zangmiddag met deze keer een bekende zanger/muzikant uit ons mooie Brabant, Noud Bongers uit Lith. Noud schrijft al jaren zijn eigen liedjes waarbij hij zichzelf begeleid op de gitaar en heeft al heel wat cd’s en optredens op zijn naam staan. Jos maakt ook een sprong terug in de tijd door oude tijden te laten herbeleven. Maar nu samen met zijn jongste zoon Dennis (gitaar), waarmee Jos vroeger optrad als Teenage Fourty en drummer Hennie van de Cammen van voormalig Chatterbox, velen zullen zich deze dansmuziek vast nog herinneren. Verder zal er een optreden zijn van Thea de Man, Wiel van Loosbroek en Leo Josemanders, allen op hun accordeon.

Er is bij dit accordeonfeest altijd een dansvloer beschikbaar, dus trek uw dansschoenen aan en zing mee uit volle borst bij alle bekenden nummers.

Graag verwelkomen wij u op zondag 1e Pinksterdag 5 juni, aanvang 13.00 (zaal open 12.00), entree gratis. Cafe-zaal ‘t Lagerhuis, Beerseweg 9 Mill.

Tijdens dit accordeonfeest alleen genodigde spelers.

“Ge hét hil wâ gemist as ge nie bent gewist!”