Zondag 3 juli zal de jarige muziekvereniging Amicitia een zomers concert ten gehore brengen. Op het terras van “de Misse” zullen zomerse klanken klinken.

Slagwerkgroep Dynamic zal onder leiding van de nieuwe slagwerkinstructeur het concert openen. Tijdens dit optreden zal een groep jeugdige slagwerkers van Ons Genoegen uit St.Hubert in een samenwerking met de slagwerkgroep hun enthousiasme en muzikaliteit tonen.

Het Harmonieorkest zal herkenbare muziek presenteren, een terugblik in 100 jaar Amicitia op het terras. Gegarandeerd dat deze muziek de terrasbezoekers in beweging gaat brengen.

Tijdens het optreden zal er ook tijd zijn om bij het 40 jarig muzikaal jubileum van Wilfred Thijssen stil te staan. De leerlingen die het afgelopen jaar geslaagd zijn voor een muziekdiploma worden in het zonnetje gezet.

Tijdens deze middag zal er ook nog een optreden zijn van de jongere muzikanten van Amicitia. Onder de naam “Langenbombariemakers” zullen zij enkele vlotte nummers op een moderne manier presenteren.

Een niet te missen vol programma van Amicitia op het zomers terras van de Misse!