Het Mamacafé is een leuke manier om andere moeders met kleine kinderen te ontmoeten. We ontvangen deze keer gastspreker Ingrid Heijnen van Koru Praktijk voor groei en ontwikkeling, zij komt vertellen over geboortepatronen en babybodylanguage.

In het Mamacafé in de bibliotheek van Myllesweerd in Mill kunnen (aanstaande) mama's gezellig onder het genot van een kopje thee of koffie ervaringen uitwisselen over zwangerschap, (borst)voeding en het hebben van kleine kinderen. Het Mamacafé is bedoeld voor mama's met kleine kinderen (0-4 jaar), natuurlijk mag je je kindjes meenemen. De entree is gratis en aanmelden is niet nodig. Elke maand wordt er een gast uitgenodigd die iets interessants kan vertellen over baby's, peuters of moeders. Deze gast zal kort wat vertellen of demonstreren waarna ieder weer verder kan praten en koffie drinken. Ook is er natuurlijk gelegenheid om zelf nog vragen te stellen aan deze gastspreker.

Op 6 juli zal Ingrid Heijnen het hebben over "how you begin, is who you become". Ze gaat vertellen over geboortepatronen en hoe deze van invloed zijn op wat je daardoor ervaart bij je baby (kind of jezelf) en over babybodylanguage. Je zult zo beter gaan begrijpen waarom je kind doet wat hij / zij doet. Ingrid werkt met baby's en jonge kinderen vanuit het geboorteverhaal.

Geïnteresseerd? Je bent van harte welkom om aan te sluiten.
Hoe laat? Van 9.30 uur tot 11.30 uur.
Waar? In de bibliotheek van Myllesweerd in Mill.

Groetjes, Nellie, Biana en Anne - gastvrouwen van het Mamacafé