3 juli 2022 heeft KellyDance haar eerste eindvoorstelling Time2smile! gehouden bij Myllesweerd in Mill. Met 17 verschillende dansgroepen heeft KellyDance een prachtige voorstelling van 2 uur laten zien aan een volle zaal! In totaal waren er 26 verschillende choreografieën te zien in de dansstijlen: Klassiek Ballet (met spitzen), jazz, moderne dans, streetdance, hiphop, Urban, show/musical dans, Dance mix , boys Only (break)dance en zelf een dans met trampolines van de jumping kids! De jongste leerlingen van 3+ t/m volwassen hebben mogen stralen op het podium!

Voor iedere leerling is een (of meerdere) kostuum gemaakt, zodat de leerlingen zich deze dag een echte danser of danseres voelden. Van tutu’s en balletpakjes, jurkjes, tot stoere outfits. Voor iedere dans een bijpassend kostuum waarin ze de sterren van de hemel hebben gedanst. Voor iedere choreografie was er dus nieuw kostuum te bewonderen voor het publiek, om zo het plaatje helemaal compleet te maken!

Super trots zijn wij op alle leerlingen! Van weken oefenen in de dansstudio, uiteindelijk op te treden voor een volle zaal! Ze hebben het allemaal super gedaan. Voor de meeste was dit de allereerste keer op het podium, petje af! Ook naar het publiek toe enorm bedankt om te komen kijken. Door jullie hebben onze leerlingen mogen ervaren hoe het is om aan een echte theatershow te mogen deelnemen en hun zelfvertrouwen een boost te geven!

KellyDance kijkt terug naar een geslaagde dag en een geslaagde voorstelling! “Super, om dit met je leerlingen te mogen en kunnen doen”. KellyDance kijkt weer uit naar het nieuwe dansseizoen, om weer samen met de leerlingen een nieuwe voorstelling in elkaar te zetten! Maar eerst nog gezellig de laatste 2 weken dansend afsluiten. Daarna mogen de leerlingen genieten van een welverdiende vakantie.

5 september starten we weer aan een nieuw dansseizoen met nieuwe uitdagingen, nieuwe lessen, extra lessen en weer verschillende optredens en voorstellingen!