KellyDance heeft voor een week haar sportlessen verplaats naar Oostenrijk! Het was een unieke kans voor leden en niet leden om in de buitenlucht boven op een berg sportlessen te volgen van KellyDance. De deelnemers verbleven in een prachtig 14 persoons Oostenrijkse Chalet Kristall. Op zaterdag 14 mei zijn we gezamenlijk vertrokken om met eigen vervoer naar Oostenrijk te rijden. Eenmaal aangekomen in Oostenrijk, kon de sportweek beginnen!

Iedere dag kon je deelnemen aan 3 verschillende sportlessen de keuze uit: Jumping fitness (met trampolines), Piloxing (mix van boxen, pilates en dans) , Zumba, Stretching of Shape (spierversterkende oefeningen). Dit allemaal met een prachtig uitzicht over de bergtoppen! Zelfs naast een prachtig bergmeer werd er ook nog yoga gegeven!

Naast de sportlessen hebben we 5 uiteenlopende wandelingen gedaan door en over de bergtoppen, de wandelingen duurde tussen de 3 en 5 uur. Natuurlijk tijd voor de nodige pauzes en het maken van foto’s van het spectaculaire uitzicht, sportief was deze week zeker!

Natuurlijk was er ook ruimte voor ontspanning in de wellnessruimte, even een boek lezen en andere activiteiten, zoals; de lichtensteinklamm bekijken en een dag naar de stad Salzburg!

Na een toffe en geslaagde week zijn we weer terug gegaan naar Nederland! Weer terug naar de dansstudio KellyDance in Mill!