Woensdag 6 juli was alweer de laatste wedstrijd van de voorjaarsreeks van HSV het kanaal. Met hier en daar een drupje bleven de weergoden goed gezind en hebben we kunnen genieten van een mooie avond aan visvijver de Bus.

Joop viel deze keer met zijn enthousiasme niet alleen van de vis kist maar ook net buiten de prijzen en moest genoegen nemen met de 4de plaats in het klassement. Verschillende vissers zaten nog vol in de race om winnaar te worden van de voorjaarsreeks. Harm Selten kon zijn zeer constante wedstrijduitslagen deze keer helaas niet voortzetten en eindigde hierdoor op de 3de plaats in het klassement.

Gerard van de Cruijsen was op voorhand al zeker van een goede klassering en werd nipt 2de mede doordat Peter een zeer goede avond beleefde. Hij had de staartstek geloot en bracht op deze stek de visteller op 77 stuks en kon hiermee een slechter behaald cijfer in een vorige wedstrijd wegstrepen. Hierdoor werd hij terecht voorjaars winnaar van onze 75 jaar jubilerende club HSV het Kanaal.
Tevens won hij de prijs van meest aantal gevangen vis in één wedstrijd met 77 stuks.

Prijs van zwaarste vis in deze competitie ging naar Wiel Kuipers met een vis van 2kg.

De gelote dagprijs was voor Theo Kuipers.

We hebben deze avond afgesloten onder het genot van een drankje bij de schuilhut van de Bus en kijken terug op een mooie voorjaarsreeks samen met de vissers uit Langenboom en hopen op een mooie voortzetting in de toekomst.

Tot zover de wedstrijd commissie www.hsvhetkanaalmill.nl.