Woensdag 20 juli zal, groep 8 van basisschool De Kameleon uit Mill, voor u optreden in het Cultureel Centrum Myllesweerd. En u kan daar bij zijn. Bent u een opa, oma, oom, tante, vriend, vriendin of vindt u het gewoon leuk om de kinderen van groep 1 t/m 8 te zien optreden? Lees dan snel verder.

De musical ‘Het Laatste Level’ wordt, door de schoolverlaters, op woensdag 20 juli twee keer opgevoerd op het grote podium van Myllesweerd. De eerste voorstelling is in de ochtend om 9.30 u en de tweede voorstelling is ’s avonds om 19.00 u. Voor beide voorstellingen kunt u kaartjes kopen à €3,- per stuk. Heeft u interesse? Kijk dan onderaan dit bericht voor meer informatie.

De musical met, jeu-de-boules dame Josephine (Sam), Napoleon (Keano) en kunstenaar Vincent (Lars) speelt zich af in Parijs. Daar is Mitch op vakantie met zijn ouders en zijn brave, irritante zusje Joyce. Mitch wil de hele dag gamen, maar zijn ouders willen Parijs bezichtigen en saaie musea bezoeken. Ondertussen komt de Tour de France over het plein en probeert Matje van Modderpoel de gele trui te bemachtigen. Gaat hem dat lukken? En gaat het Mitch lukken om ‘Het Laatste Level’ uit te spelen?

Maar dat is niet alles! Want er is ook een geweldig voorprogramma. In de ochtend treden de kinderen van groep 1 t/m 4 voor u op. En in de avond groep 5 t/m 7. Ook zij hebben weken geoefend voor dit optreden en willen graag hun talenten aan u laten zien.

Wilt u dit alles niet missen? Koop dan een kaartje voor één van beide voorstellingen. De kaartjes kunt u bestellen vanaf 15 juli door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

OP=OP