Velen kijken al geruime tijd uit naar een gezellige activiteit! En, het kan nu weer!

Het bestuur van KBO-Mill is dan ook blij, dat zij haar leden kan uitnodigen voor het Zomerfeest op dinsdagmiddag 23 augustus 2022 van 13:00 uur tot ± 16.00 uur. Het wordt dit jaar al weer voor de 10de keer georganiseerd.

De locatie is dezelfde gebleven: Kerkstraat 35/37 in Mill. alleen de naam van de zaal is veranderd in ‘de Directeur’! met de nieuwe uitbaters Isa Leeman en Dennis Gerrits. De zaal is vanaf 12.30 uur open.

We beginnen om 13.00 uur, zoals gebruikelijk, met een originele Brabantse koffietafel met soep vooraf, diversen soorten brood en beleg, een kroket en koffie of thee. De overige consumpties zijn voor eigen rekening. Zorg dus, dat u van tevoren thuis niet luncht!

De middag wordt daarna muzikaal opgeluisterd met een optreden van onze eigen Ad Goossens. Met zijn accordeon en trompet weet hij de zaal altijd in een feestelijke stemming te brengen,

Dat wordt dus een ouwerwets gezellige middag!

De eigen bijdrage voor deze middag bedraagt € 7,00 en wordt bij opgave automatisch van uw bankrekening ingehouden.

U kunt zich voor deze middag t/m 19 augustus opgeven bij de secretaris van KBO Mill:
Jeanne van Boxtel, Marijkestraat 5 Mill, tel. 0485-451309 of 06-51324763

Het is ook mogelijk om per email aan te melden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wees er snel bij, want vol is vol!

Eventuele dieetwensen graag vermelden.

Tijdens het Zomerfeest zullen foto’s worden gemaakt. Mocht u niet op de foto willen, laat het ons dan even weten!