Foto: Cockie Kremers

Wilt u eens een ballonvaart maken of iemand een ballonvaart cadeau doen? Dat kan via Stichting Activiteiten Mill (SAM).

In overleg met ballonvaarder Paschal Noor uit Grave boeken zij ballonvaarten vanuit het Aldendrielpark in Mill. Een ticket kost 185,- euro per persoon en is te boeken via Corné Kremers op tel. 0485 32 56 34 of door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Details

In de Visit Land van Cuijk ballon is ruimte voor 4 passagiers. Uiteraard is dat alles een beetje afhankelijk van het gewicht van de passagiers. Na het boeken van een ballonvaart gaat SAM in overleg met Paschal en de passagiers om naar een geschikte datum te zoeken. Op de dag van de geboekte vaart bekijkt men de weersverwachting en afhankelijk daarvan gaat de vaart door of wordt naar een andere dag doorgeschoven. De vaart gaat alleen door bij mooi helder weer zodat men optimaal kan genieten van de vaart en de prachtige omgeving van Mill. Na de vaart komen passagiers samen met de crew weer terug naar Mill om onder het genot van een drankje na te praten. 

5 september

Dinsdag 16 augustus en maandag 5 september staan er weer ballonvaarten in de planning. Voor de vaart van 5 september zijn nog 2 tickets beschikbaar. Belangstelling? Reserveer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0485 32 56 34.

Zie voor hetgeen SAM zoal doet www.beleefhetinmill.nl.