Na een pauze van twee jaar is de oudste georganiseerde graveltocht van Nederland terug. Op zondag 9 oktober verwelkomen we jullie graag in Mill voor een mooie tocht door een verrassend fraaie omgeving.

Land van Cuijk is de nieuwe gemeente waar 5 kleinere gemeenten in zijn opgegaan. De route blijft binnen de grenzen van deze grootste gemeente van Brabant.

We hebben deze dag 2 afstanden namelijk 65 en 90 kilometer. De start is tussen 08.30 en 10.00 uur bij café ’t Lagerhuis, Beerseweg 9, Mill.

De routes gaan over verharde en onverharde paden, gravelpaden en kan zowel met gravelbike, mountainbike als racefiets gereden worden. De route zal ongeveer 35% aan onverharde paden bevatten en voert u langs de mooiste plekjes van de nieuwe gemeente.

Op de pauzeplek kunt u tal van versnaperingen krijgen (koffie/thee, gebak, banaan, stroopwafel, peperkoek en kunt u uw bidon vullen met water of sportdrank. Dit alles zit in het inschrijfgeld van € 14,50.

U kunt zich voorinschrijven van 1 september tot en met 2 oktober. U ontvangt dan de GPS route per mail een paar dagen van tevoren. Wel dient u zich te melden bij het inschrijfbureau op de dag zelf. Op de dag zelf is inschrijven ook mogelijk.

Let op: GPS route (dus niet uitgepijld)