Sinds 5 september zijn de deuren van Dansschool Keep on Movin’ weer geopend. We hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad.

Wij en alle kids en volwassenen zijn weer klaar voor dansseizoen 2022-2023 waarin weer leuke optredens en Keep on Movin’ activiteiten gepland staan. We hebben er zin in en wat vinden wij het fijn dat wij weer vele nieuwe dansers en danseressen mogen ontvangen in onze dansschool en natuurlijk ook leuk om onze bestaande leden weer terug te zien in onze danszalen. 

We starten het seizoen met leuk nieuws voor de volwassenen.

Ben je volwassen en wil je toch graag dansen? Natuurlijk kan dat! 

I.v.m. de groei van Dansschool Keep on Movin’ willen wij ook naast alle andere kids en volwassen groepen een volwassen dansgroep op gaan starten in Sint Hubert. Wij zijn erg enthousiast, dat we dit kunnen gaan doen in Sint Hubert. Wij hebben speciale lessen voor volwassenen. Je hoeft geen dansverleden of ontzettend veel ervaring te hebben. In deze lessen zorgen we ervoor dat de hele groep aandacht krijgt en iedereen de mogelijkheid krijgt om lekker te bewegen op muziek in leuk gezelschap.

Natuurlijk proberen we in de lessen iedereen te motiveren om elke les weer een stapje omhoog te gaan. Door middel van een goede warming-up, uitleg van choreografie en voldoende leertijd, spieroefeningen en een cooling down heb je een complete body workout in een uur zonder dat je er bij stil staat. We hebben Adult Streetdance voor 18+ 20+ 30+ 40+ en 50+.

Lijkt je dit leuk? Op 29 september en 6 oktober 2022 van 19:30 tot 20:30 uur bij De Jachthoorn in Sint hubert, hebben wij 2 gratis proeflessen, zodat je kunt zien of dit bij je past. Komt een andere groep/dag/tijdstip jou beter uit, kijk dan even op ons lesrooster voor bij jouw in de buurt. 

Wil je graag meer informatie of wil jij je graag aanmelden voor 2 gratis proeflessen? Neem contact op met het nummer 0650920031 en/of kijk op www.keeponmovin.nl en op onze facebook pagina; dansschool keep on movin’