Het Merletcollege in Mill heeft vorig schooljaar een foodtruck gemaakt. Dit hebben ze gedaan samen met diverse bedrijven uit de regio.

Elektro-installatiebedrijf Van Lanen heeft ook hun medewerking gegeven en daardoor heeft de foodtruck nu elektriciteit en licht.

Afgelopen weekend was er een groots opgezet evenement “Wilbertoord pakt uut” (WPU). De ochtend begon nog een beetje druilerig en nat, echter tegen het begin van de middag kwam het zonnetje goed door en was het heerlijk vertoeven op het drukke terrein van Wilbertoord Pakt Uut!

De hele dag hebben gasten mogen genieten van heerlijke drankjes en verse tosti’s verzorgd door de leerlingen Ivora, Amber, Dave en Jur van het Merletcollege in Mill. Zij waren met de foodtruck van school een ware aanwinst voor de geslaagde dag van Elektro-installatiebedrijf Van Lanen.  

De bezoekers van WPU konden meedoen aan een prijsvraag uitgezet door Elektro-installatiebedrijf Van Lanen: Het raden van het gewicht van een VULT kabel 4x150/75mm2 inclusief de haspel.
De antwoorden varieerden tussen 5,5 kilo en 15.348 kilo!

Maar liefst 418 personen heb een gokje gewaagd om de prijs, een Samsung Watch 5 inclusief oordopjes, te winnen. Op vrijdag 23 september wordt het juiste gewicht van de kabel bekend gemaakt via www.etbvanlanen.nl.