De Yogalessen worden gegeven op 10 vrijdagen van 15.30-16.30 uur (eind september tot medio december 2022) op locatie La Que Sabe aan de Voordijk 22 in Sint Hubert. Een prachtige locatie midden in de velden met uitzicht op de boomgaard. 

Laat je inspireren en vooral weer verbinden met de natuur en de elementen in en buiten jezelf. Een uitnodiging om echt tot rust te komen, een moment voor jou zelf. 

In de Yogales is er speciale aandacht voor beweging en bewustwording. Hoe adem ik nu, hoe adem ik bij stressvolle momenten en hoe adem ik na specifieke oefeningen. Welke oefeningen kan je inzetten om het middenrif, wat bij spanning vaak vast zit, weer soepeler te maken. Adem is leven en in tijden van stress een belangrijke sleutel naar een beter contact met jezelf.

De Yoga is speels en afwisselend en voor alle niveaus toegankelijk. Yoga houdingen worden afgewisseld met Pranayama ( ademtechnieken) en bewegingen uit de chi kung. Af en toe wordt er een korte uitleg en verduidelijking gegeven vanuit de oosterse filosofie. In elke les is er ruimte ingelast voor een korte meditatie waarin de eerste basistechnieken worden begeleid als wegvoorbereiding naar individuele beoefening. Maar vooral is er ruimte dat jij mag zijn die jij bent ! 

Het doel van de cursus is om door middel van yoga, ademoefeningen en ontspanningstechnieken weer verbinding te maken met jouw eigen innerlijke kracht. In jouw lichaam ligt alles al besloten als een wijze leraar. We hoeven alleen de sluiers te laten oplossen en dan komt ons licht op als de opkomende zon. Voel, ontdek en ervaar! Je bent van harte welkom!

Interesse of heb je vragen? Neem contact op of geef je op via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De kosten bedragen € 125,00 voor tien lessen.

De docent is aangesloten bij de Vereniging voor Yogadocenten Nederland en verzorgt naast Yogalessen ook (Shiatsu)massage, stoelmassage en bedrijfsYoga.

www.yogi-touch.nl