Foto: Cockie Kremers

In 2015 namen het Ondernemers Collectief Mill en Stichting Activiteiten Mill in samenwerking met Scouting Mill het initiatief voor een Halloween- en Griezeltocht in Mill.

Deze werd enkele malen in Mill-Centrum en enkele malen in Mill-West georganiseerd. In 2020 was er door de bekende coronaregels geen tocht, vorig jaar werd alleen een Halloweentocht gehouden voor de kleinste.

Helaas moest Scouting Mill door te weinig vrijwilligers al eerder afhaken binnen de organisatie en vorig jaar bleek bij de Halloweentocht al dat het lastig was voldoende vrijwilligers te vinden om alle posten goed in te vullen. Een Griezeltocht die nog groter van opzet is en nog meer vrijwilligers nodig heeft, bleek voor het restant van de werkgroep onhaalbaar. Vandaar dat zij besloten hebben te stoppen met de organisatie en een oproep doen aan andere clubs en of verenigingen of zij belangstelling hebben deze activiteit over te nemen in Mill.

Heb jij belangstelling om samen met je club of (buurt)vereniging deze Halloween- en Griezeltocht te organiseren? Neem dan contact op met Corné Kremers van het Ondernemers Collectief Mill via 0485 32 56 34 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..