Foto: Cockie Kremers

De herfst komt eraan en Onder de Kersenboom, Berends Bloemsierkunst en Buitengewoon Kado in Mill zetten weer samen de deuren open.

Dit doen zij op vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober van 10.00 uur tot 17.00 uur om u welkom te heten bij de Herfst Inspiratie Dagen. 

Het is inmiddels een traditie aan het worden om als 3 gezamenlijke ondernemingen elk seizoen iedereen te laten genieten, inspiratie op te laten doen! Van heinde en ver komen de belangstellenden elk jaar naar deze dagen toe. Het is een samenwerking vol creativiteit en passie. 

Berends Bloemsierkunst heeft natuurlijk prachtig bloemwerk maar ook altijd oog voor bijzondere dingen zoals vazen en potterie. Bianka en Ralf hebben net de nieuwe collectie najaarskaarsen en prachtig aardewerk binnen gekregen. Marianne van Buitengewoon Kado heeft in haar winkel zo’n grote collectie dat iedereen daar wel iets kan vinden: woondecoraties maar ook tassen en sieraden. Ze heeft hele mooie nieuwe herfstdecoraties binnen gekregen en er zijn diverse leuke acties. 

Onder de Kersenboom is normaal alleen op zaterdag open maar deze keer dus ook al op vrijdag. Anita is stylingredacteur van het tijdschrift Brabeau en verzorgt in dit tijdschrift interieur en culinaire reportages. De workshops herfst en kerst staan ook online en u kunt al inschrijven voor herfst en kerst. Verder kunt u bij Onder de Kersenboom snuffelen tussen brocante, huisgemaakte decoraties en heel veel voor het interieur. De keuken is open voor koffie, thee en taart. Ook bij Berends Bloemsierkunst en Buitengewoon Kado staat iets lekkers klaar.

Zij zien u graag op vrijdag 30 september en/of zaterdag 1 oktober van 10.00 uur tot 17.00 uur op de Herfst Inspiratie Dagen, een mooie samenwerking tussen: 

  • Berends Bloemsierkunst Hoogstraat 5 Mill
  • Buitengewoon Kado Hoogstraat 10 Mill
  • Onder de Kersenboom Meeuwstraat 3a Mill

Iedereen is van harte welkom!