Bij Optiek Paul van den Dries aan de Stationsstraat 10 in Mill zijn brillen van Lafont altijd al opgenomen in de collectie. Maar op vrijdag 14 en zaterdag 15 oktober is er een extra groot aanbod van dit merk te vinden.

Die 2 dagen zijn alle modellen en nieuwste trends van Lafont aanwezig in de winkel. Bovendien is er een extra aanbieding: op elke complete bril krijgt u een korting van 10%! U kunt er op vrijdag terecht van 09.30 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 09.30 uur tot 16.00 uur.

Lafont

Brillen van Lafont zijn een tikje rebels en avant-gardistisch. Ze bestaan in meer dan 200 kleurencombinaties en zijn gemaakt uit een unieke mix van materialen. Ieder montuur ziet er helemaal anders uit. Ze ademen de typische Parijse elegantie uit.

Ieder montuur van de Lafont-collectie is een uiting van de typische Parijse chic. De kleuren zijn altijd vrolijk en opvallend, de vormen sierlijk of speels. Een bril van Lafont is ideaal voor wie vrolijk door het leven gaat en houdt van net dat tikkeltje anders.

Geschiedenis

Lafont werd gesticht in 1923 toen Louis Lafont zijn eerste optiekzaak opende in Parijs. Vanaf de jaren ’70 nam zijn kleinzoon Philippe het over. Samen met zijn vrouw en designer Laurence maakte hij van de Lafont-brillen echte modeaccessoires. Inmiddels werken ook hun twee zonen, Thomas en Matthieu, mee aan het succesverhaal van Lafont. Het merk wordt al in meer dan 40 landen verkocht. De collecties blijven uiteraard altijd trouw aan hun roots: de Parijse levensstijl.

Meer

Meer weten over deze collectie brillen van Lafont? Kom dan vrijdag 14 of zaterdag 15 oktober naar Optiek Paul van den Dries in Mill. Ook voor tal van andere merken bent u er uiteraard van harte welkom. Zie voor meer informatie en openingstijden ook www.optiekpaulvandendries.nl.