Op zondag 23 oktober organiseert Stichting Natuurgebied De Kuilen weer een opruimdag. Wie doet er mee?

Na een geslaagde eerste opruimdag in 2021 organiseert Stichting Natuurgebied de Kuilen voor de 2e keer een opruimdag op zondag 23 oktober 2022 van 10:00 tot 13:00 uur. Er wordt om 10 uur verzameld bij de parkeerplaats aan de Fazantenweg in Langenboom.

Iedereen houdt van een mooie natuur en zeker van het prachtige Natuurgebied De Kuilen. Het is daarom de bedoeling om rommeltjes, plastic, papier op te ruimen zodat we met schone natuur de winter in gaan. Je weet dat de dieren en planten het dan juist zwaar hebben en we willen niet dat ze de troep van mensen aanzien voor voedsel...

Wat zou het fantastisch zijn om samen met z’n allen de handen uit de mouwen te steken. Laten we samen opruimen en het gebied nóg mooier maken!! Je kunt je makkelijk en snel aanmelden via de website van onze Stichting www.natuurgebieddekuilen.nl. We weten dan hoeveel koffie en thee we mogen klaarzetten. Je ontvangt na aanmelding verdere informatie.

Heb je nog vragen dan kun je ook een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Je helpt toch ook mee? Tot dan!