Onze gast is Lisa van Boxtel, Kinderslaapcoach voor kinderen van 0-4 jaar. 

Lisa: “Tijdens mijn werk in de kinderopvang zag ik hoeveel kinderen en ouders er worstelen met het slapen. Sinds 2021 ben ik Droomritmecoach, een kinderslaapcoach die gericht is op het beter slapen van kinderen zonder traantjes. Ik ben ervan overtuigd dat een kind beter kan gaan slapen zónder dat er flink gehuild moet worden. Zonder de methode te gebruiken om 10 minuten weg te gaan en weer terug te komen om vervolgens nog langer weg te gaan. Het kan echt anders! Ik vertel je graag de basis van het slapen, waar je op kan letten, wat normaal is en wat je kan verwachten. Ik geef jou graag meer kennis over het slapen zodat je óf goed voorbereid bent op wat er kan komen óf je aan de slag kan met mijn tips om die weg naar dromenland wat makkelijker te laten verlopen.

Wat is het Mamacafé? 

In het Mamacafé in de bibliotheek van Myllesweerd in Mill kunnen (aanstaande) mama's onder het genot van een kopje thee of koffie ervaringen uitwisselen over zwangerschap, (borst)voeding en het hebben van kleine kinderen. Het Mamacafé is bedoeld voor mama's met kleine kinderen (0-4 jaar), natuurlijk mag je je kindjes meenemen. 

Ook vaders, oma’s en opa’s met de behoefte om te verbinden zijn van harte welkom. 

De entree is gratis en aanmelden is niet nodig. Elke maand wordt er een gast uitgenodigd die iets interessants kan vertellen over baby's, peuters of moeders. Deze gast zal kort wat vertellen of demonstreren waarna ieder weer verder kan praten en koffiedrinken. Ook is er natuurlijk gelegenheid om zelf nog vragen te stellen aan deze gastspreker.

Hoe laat? Van 9.30 uur tot 11.30 uur.
Waar? In de bibliotheek van Myllesweerd in Mill.