The best ABBA tribute zal op zaterdag 19 november de beste hits van ABBA ten gehore brengen in Fletcher Wellness-Hotel Brabant-Mill.

Gimme Gimme Gimme ABBA!

Wie is er niet opgegroeid met de muziek van de Zweedse popgroep ABBA? Met meer dan 200 miljoen verkochte albums en ruim 370 miljoen platen is ABBA één van de succesvolste bands ter wereld. Het is dan ook niet vreemd dat deze wereldbekende band tot op de dag van vandaag een grote inspiratie is voor vele muzikanten. 

De echte Dancing Queens

The best ABBA tribute band reist sinds 2013 de hele wereld rond om mensen te laten dansen en te zingen op het repertoire van ABBA. Niet alleen wordt deze tributeband door de Nederlandse pers erkend als de beste ABBA tribute band in de wereld, maar ook de buitenlandse pers erkent het talent. 

Op deze avond zullen de nostalgische klanken van de beste ABBA muziek worden uitgevoerd door zes zeer ervaren rasartiesten. De tributeband bestaat uit twee zangeressen en vier muzikanten die de muziek van ABBA weer nieuw leven inblazen. De band brengt u weer helemaal terug naar de gouden jaren van ABBA, door zelfs in originele kleding op te treden zoals ABBA deze destijds droeg. 

De hele avond wordt er luidkeels meegezongen en met hartstocht gedanst op alle bekende nummers zoals “Dancing Queen”, “Gimme Gimme Gimme”, “Voulez-Vous”, “Mamma Mia” en “The Winner Takes It All”. Nog veel meer klassiekers zullen deze avond de revue passeren waardoor de voetjes van de vloer gaan.

Tickets & meer informatie

De ticketverkoop voor deze swingende avond is reeds van start gegaan. Op deze avond is er plaats voor ruim 500 personen. De deuren zullen om 20:30 uur geopend worden, zodat iedereen een goede plek kan uitzoeken. DJ Disco King zal de avond aftrappen met de lekkerste tunes van de jaren ’70 en ’80. Voor deze avond worden er verschillende soorten tickets aangeboden. Naast de reguliere tickets worden er ook tickets aangeboden in combinatie met diner en/of overnachting. Tickets zijn verkrijgbaar bij het hotel en via de website van Fletcher Events www.fletcherevents.nl.