Debby van Hal en Bouke Slaats

Spetterende optredens van Langenbooms talent bestaand uit verrassende solisten, duo’s en groepen. Dat wordt iedereen gratis voorgeschoteld op zondagmiddag 27 november in de Langenboomse kerk.

Om 14.00 uur gaat dan een gedenkwaardige editie van “Muziek in de Familie” van start.

Programma

Elke muziekliefhebber komt aan zijn trekken vanwege het gevarieerde programma. Acht optredens op twee podia staan gepland. Het op de grens van Langenboom en Mill woonachtige supermuzikale stel Paul en Carlène van der Heijden bijt het spits af.

Vervolgens zal Punch het muziekstokje overnemen. Daarna volgen optredens van de Muzieknootjes met gitaarbegeleiding van Rian van der Vorst en koor Aksent met aan boord “Guitar Man” Piet Willems. Koos Sommers zal met zijn gitaar in zijn eentje het podium betreden, met wellicht ook nog een gastoptreden!

De muzikale uitspattingen van de Buuv en niXmoet zullen ongetwijfeld herinneringen aan vervlogen tijden doen opborrelen.

Als achtste staat het succesvolle duo van de Proms op z’n Langenboms, Debby van Hal en Bouke Slaats, op de playlist. Samen gaan zij nog een keer flink uitpakken voor volle kerkbanken.

Lichtshow

Naast muzikaal spektakel zal ook een lichtshow bijdragen aan de sfeer. En natuurlijk is het afstemmen van het geluid in goede handen bij Ferdinand Kersten.

Al met al zal het muziekevenement ruim twee uur duren. Omdat het waarschijnlijk de laatste “Muziek in de familie” zal zijn vóór de grote verbouwing van de kerk, mag het dak er tijdens het slotakkoord vanaf!

En daarvoor wordt wederom talent opgetrommeld van het geslaagde muziekevenement van het 100-jarige Amicitia. Theo Josemanders zal het solistendeel van Hallelujah, geschreven door de Canadese zanger Leonard Cohen voor zijn rekening nemen.

Kortom: wees erbij en geniet van Langenboomse muziekkunstenaars in een kenmerkende omgeving. En nuttig als bezoeker ook een kopje koffie, thee of een ander drankje: Wat u betaalt gaat naar een goed doel. Alle opbrengsten worden gedoneerd aan “Amara Foundation” www.amarafoundation.org. Carmen van Bergen zal haar project in Kenia in de korte pauze toelichten. Ook toont ze in de kerk een selectie van spullen waaronder speciale kaarten, gemaakt van leliebladeren.