Na maandenlang repeteren zijn de leden van zang- en toneelvereniging INTERNOS uit Wilbertoord er klaar voor. Op 9 december gaat het avondvullende stuk ‘Over de schutting’ in première.

‘Over de schutting’ is een avondvullende komedie boordevol komische en dramatische momenten. De rijke Arnoud is in zijn studententijd anonieme zaaddonor geweest. Uit nieuwsgierigheid naar zijn eigen vlees en bloed, schrijft hij zich in bij de Landelijke DNA databank. Wanneer zijn buurmeisje Michelle hier lucht van krijgt, wordt de kijker meegenomen in een stroom aan komische, dramatische en liefdevolle gebeurtenissen. 

Onze sterrencast bestaat uit Els Selten, Tom van Berlicum, Simone Bongers, Mark Selten, Anne Gerritsma, Petra Hoevenaars, Karin Kneepkens, Monique Schel en Piet Selten. Dit alles onder regie van onze regisseuse Jet Lenkens.

Het belooft een mooie toneelavond en -middag te worden die u zeker niet mag missen. Dit jaar speelt INTERNOS niet alleen in Wilbertoord, maar ook in Mill. Kom daarom kijken op een van de volgende dagen of locaties:

  • Vrijdag 9 december om 20.00 uur in gemeenschapshuis ‘De Wilg’ in Wilbertoord.
  • Zaterdag 10 december om 20.00 uur in gemeenschapshuis ‘De Wilg’ in Wilbertoord.
  • Zondag 18 december om 13.00 uur in cultureel centrum ‘Myllesweerd’ in Mill.

Een half uur voor aanvang zijn de deuren geopend. 

Zien we jou ook bij een van onze voorstellingen? Kaarten kosten € 10,00. Ze zijn gemakkelijk te reserveren via de website van INTERNOS op www.internosonline.nl of telefonisch via Els Selten (0485-478440 / 06-10726080). Like onze Facebookpagina voor leuke nieuwtjes over onze vereniging.