Elke vrijdag staan de deuren van de Huiskamer wijd open voor iedereen die er even uit wil en/of een praatje wil maken onder het genot van een kopje koffie.

Tussendoor kan er gebiljart worden, gekaart of als het weer het toelaat een buitenactiviteit gedaan worden. Met name voor de andere gasten zouden we heel graag meer kaarters willen zien in voor- als in de namiddag. Elke vrijdag zijn onze vrijwilligers bezig om het onze gasten naar hun zin te maken. Dit alles, zoals iedereen wel weet, is in de Wester, Havikstraat 1.

Maar ook kun je aansluiten bij thema-activiteiten. Voor de maand december is het volgende in de maak, wellicht om het Kerstgevoel alvast tot leven te brengen: 

  • Vrijdag 9 december is het reguliere Huiskamer programma, dus iedereen kan binnenlopen, voor koffie, een spelletje, kaarten of je eigen handwerkje afmaken.
  • Vrijdag 16 december verzorgen we een speciale kerstlunch. Bij velen al een bekend en gezellig samenzijn.
  • Vrijdag 23 december gaan we kerststukjes maken, onder begeleiding komen de mooiste creaties tevoorschijn.
  • Vrijdag 30 december is er kienen speciaal, dus wellicht met verrassing. 

Houdt De Neije Krant in de gaten, wekelijks zullen we hier de activiteiten toelichten, telefoon voor opgave, tijden en bijdrage. Gezien de nodige voorbereiding en de belangstelling is aanmelden noodzakelijk. Voor vragen/opgave bel 0612198364.

Wij wensen iedereen alvast een mooie voorbereiding op Kerstmis en tot ziens in De Huiskamer.