Spring kinderopvang en basisschool ’t Stekske hebben hun krachten gebundeld en hun samenwerking uitgebreid met een nieuwe peutergroep.

Op deze groep, De Speelboom, zijn kinderen van 2-4 jaar op dinsdag- en donderdagochtend van harte welkom in een mooie ruimte in de basisschool om te komen spelen, ontdekken en leren. Zo kunnen ze al een beetje wennen aan de omgeving van de basisschool.

Kom je kijken?

Benieuwd naar peuteraanbod De Speelboom in basisschool ’t Stekske? Kom kijken! Je bent van harte welkom om te komen kijken naar de nieuwe opvanglocatie van Spring kinderopvang. Graag zien we je zaterdag 10 december tussen 11.00 en 14.00 uur! De koffie, thee en ranja staat dan voor je klaar op Dominicanenstraat 22 in Langenboom.

Op weg naar een integraal kindcentrum (IKC)

Door het openen van het peuteraanbod in de basisschool, zijn we in Langeboom een stapje dichterbij het worden van een integraal kindcentrum (IKC) voor kinderen tot 12 jaar, waar een vloeiende overgang tussen onderwijs en kinderopvang is: peuteraanbod De Speelboom, buitenschoolse opvang Boomhut en basisschool ’t Stekske in één vertrouwde omgeving.

Meer weten over De Speelboom?

Kijk op www.spring-kinderopvang.nl/despeelboom.