Liefhebber van cabaret? Dan heeft Theater Myllesweerd een mooie aanbieding voor je.

Voor de cabaretshows van zondagmiddag 11 december, vrijdagavond 3 maart en zaterdagavond 20 mei is namelijk een speciale passe-partout beschikbaar voor 37,50 euro. Dit is inclusief een consumptie per show. Losse tickets per show kosten 17,50 euro. Reserveer de tickets zonder extra reserveringskosten via de agenda op www.myllesweerd.nl of haal ze op bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.

Zondagmiddag 11 december

TRYO oftewel “trio cabaretiers try-outen”, is op zondagmiddag 11 december (aanvang 15.00 uur) een middag-vullende voorstelling waarin drie cabaret acts ieder 30 minuten van hun (nieuwe) voorstelling komen try-outen. Voordat het grote publiek ze ontdekt heeft, brengt TRYO deze cabaretiers naar theater Myllesweerd. Iedere TRYO is anders, elke show een wisselende line-up met nieuw talent, winnaars van cabaretfestivals en gevestigde namen die bij TRYO komen try-outen voor hun nieuwe voorstelling. De middag wordt gepresenteerd door een cabaretier die het publiek mee neemt in het try-out proces. Bij TRYO zie je cabaretiers nieuwe verhalen & grappen uitproberen. Hoe spannend is dat nou?

De passe-partout is geldig voor TRYO op zondagmiddag 11 december, Max van den Burg op vrijdagavond 3 maart en Arjan Kleton op zaterdagavond 20 mei. Meer weten over deze en alle andere theatershows, films en activiteiten in Myllesweerd? Volg dit alles via social media of bezoek regelmatig www.myllesweerd.nl.