Op zondag 11 december organiseert een werkgroep binnen Wijkaccommodatie de Wester aan de Havikstraat in Mill een HobbyMarkt.

Deze jaarlijkse activiteit duurt van 11.00 uur tot 17.00 uur en is voor iedereen gratis toegankelijk. Op deze HobbyMarkt zullen de meest uiteenlopende hobby’s onder de aandacht gebracht worden en worden er tevens spullen verkocht.

Op deze HobbyMarkt ziet u hobby’s van kaarten maken tot schilderen, hobby’s met hout, metaal, Keramiek, textiel en steen en een demonstratie glas graveren, porselein beschilderen. Maar ook kerst knutselwerken, Oost-Indische pentekeningen, wilgentenen bewerken, een collectie kinderkleding, Poppenkleertjes haken, Schapenvacht en viltwerk te zien, van hout gemaakte speelgoed, edelsmeden en cadeauverpakkingen. Er is aandacht voor haken, breien en bloemschikken. Daarnaast is ook de Heemkunde aanwezig.

Bezoek zondag 11 december de HobbyMarkt in de Wester. Wellicht ontdek u er ook een leuke nieuwe hobby. Check voor meer informatie rond hetgeen er in en rond de Wester aan de Havikstraat in Mill zoal te beleven is ook www.dewestermill.nl.