Popkoor Event, met maar liefst meer dan 100 leden, zal op zondag 18 december aanstaande, o.l.v. Trees Rutten een fantastisch concert presenteren i.s.m. Millse trompettisten Ad Goossens en Willem Hermans in Mill.

De repetities zijn in volle gang, het koor heeft er zin in om in de prachtige Millse kerk een mooi Kerstconcert te brengen.

Het koor bestaat op dit moment uit 108 leden. Het koor zingt moderne popsongs en ook een aantal evergreens, meest engelstalig.

Popkoor Event heeft in de afgelopen 22 jaar al heel veel leuke en mooie optredens mogen verzorgen. Daarnaast heeft het een eigen musical gepresenteerd in 2004, 3 cd’s uitgebracht en een aantal keren The Passion uitgevoerd. Dat waren allemaal grote successen.

In 2019 hebben zij voor het eerst een Kerstconcert mogen verzorgen in de Sint- Willibrorduskerk in Mill. Daar hebben zij en het Millse publiek in een overvolle kerk heel erg van genoten. 

Ze zijn blij om weer een Kerstconcert te mogen geven in de prachtige kerk van Mill met hopelijk weer een groot aantal mensen die willen komen luisteren.

Ook de Millse trompettisten Ad Goossens en Willem Hermans, beiden uit Mill, zullen deze middag weer van de partij zijn. Zij spelen samen een paar nummers, maar ook enkele met de zang van het koor erbij. De entree is deze middag gratis. Wel wordt er aan het einde van de middag een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Het repertoire bestaat deze middag uit een aantal moderne kerstsongs (o.a. ‘O holy night’, ‘The drummer boy’, ‘When a child is born’) en natuurlijk de bekende kerstliedjes zoals ‘Wij komen tezamen’, ‘Er is een Kindeke’, ‘Midden in de winternacht’. Daarnaast liedjes die passen in de kersttijd, waaronder een medley van ‘The Lion King’. Simba, de zoon van de Leeuwenkoning, wordt hierin bezongen. Ook heeft het koor een paar nieuwe, vrolijke kerstliedjes ingestudeerd.

Tijdens één van de liedjes waarin het Kerstverhaal wordt bezongen zal er een Kerstgroep de kerk binnen wandelen. Jozef en Maria met het kindje Jezus en daarnaast Millse kinderen als engeltjes, herdertjes en de drie koningen. Ook zal tijdens deze middag het beknopte Kerstverhaal gelezen. Kortom, een programma voor jong en oud!

U bent van harte welkom.

= Millse trompettisten Ad Goossens en Willem Hermans
= Zondag 18 december 14.00 uur, Mill
= Millse basisschoolkinderen als engeltjes, herders en Drie Koningen spelen in kerstgroep