Volgende week zaterdag 17 december van 15.30 tot 18.30 is er weer een sfeervolle kerstmarkt bij de kerk.

De wensboom die dit weekend op initiatief van Ontdek Mill samen met de buurtdorpen Sint Hubert, Wilbertoord en Mill wordt geplaatst zal het stralende middelpunt zijn. Onze prachtige boom is dit jaar geschonken door familie Verberk, en wordt door Lei Derks en Theo Thelosen op vakkundige wijze in de standaard gezet.

Tijdens de kerstmarkt kun je mooie, lekkere dingen kopen en genieten van prachtige muziek & zang van eigen bodem. Wat is er zoal te vinden; Kerststukjes, langblijvende bloemstukjes, hebbedingetjes, kapper, bierbrouwer, soep, bbq , broodje worst, cupcake’s echt te veel om op te noemen. ( kijk voor meer informatie op facebook)

Omdat veel kraamhouders geen pinautomaat hebben is het zeer verstandig om contante bij te hebben.

Ook zijn er enthousiaste mensen die de markt komen opfleuren met zang en muziek. Wat te denken van het Dreamteam bestaande uit Bouke, Debby en Maike Manon of de Troubabroers, gebroeders Willems . De leden van de Loc bieden de kinderen in de kerk leuke activiteiten aan, dus dat zit wel snor.

De warme maaltijd thuis kun je skippen want er is volop aanbod van heerlijk eten en natuurlijk ook lekkere drankjes.

Wanneer je er een hele avond van wil / kan maken dan kun je meteen aanschuiven aan de prinsenreceptie bij de Misse. Graag tot dan!