Zoals inmiddels bekend is gaat WSV Amicitia het clubhuis “Op Goede Voet” in Mill verlaten. Door allerlei omstandigheden (o.a. verplichte verduurzaming), die te hoge kosten met zich mee zouden brengen, verlaat WSV Amicitia uit Mill op verzoek van de gemeente Land van Cuijk op 1 februari 2023 de locatie aan de Sportweg.

Dat is dan het einde van een jarenlange huisvesting in het clubgebouw van de wandelvereniging Amicitia. Maar WSV Amicitia gaat door vanaf een andere locatie.

Aanstaande zondag 18 december zal het de laatste keer zijn dat ze hun clubgebouw, als startpunt van een wandeling zullen gebruiken. Zij nodigen u hiermee dan ook van harte uit om te starten voor een wandeling. Wandelaars kunnen op die dag afstanden lopen van 5,10,15,20 en 25 kilometer. Er zijn dus geschikte afstanden voor gezinnen met kinderen en voor geoefende lopers. De routes leiden de wandelaars door de wijde omgeving van Mill over verharde en onverharde paden. De routes zijn voorzien van pijlen. De start is voor de laatste keer vanaf het Clubhuis Op Goede Voet aan de Sportweg 13 in Mill. Te bereiken via de doorgaande weg tussen Wanroij en Mill. Parkeren kan bij uitvaartcentrum Annora. 

De starttijd voor de wandelaars die 25 kilometer willen lopen is tussen 8.00 en 10.00 uur, voor degenen die 20 willen lopen is de starttijd tussen 8.00 en 12.00 uur. Overige afstanden kunnen starten tussen 8.00 en 13.00 uur. Het start bureau sluit om 15.30 uur. Het inschrijfgeld bedraagt € 3,50 per persoon, leden van een erkende wandelbond krijgen € 1,00 korting op het inschrijfgeld. De wandelaars van de donderdagavond groep kunnen gratis starten als ze hun wandel Passe-Partout laten afstempelen. Ook wandelboekjes en IVV kaarten worden afgestempeld. 

Voor meer informatie zie www.wsvamicitia.nl

Als u zich na de wandeling afmeldt bij het startbureau ontvangt u een kleine attentie als herinnering aan het clubgebouw. Ook is er de mogelijkheid om op deze dag de overtollige inventaris voor een zacht prijsje te kopen. Het clubhuis is hiervoor speciaal voor iedereen uit de wijde omgeving van Mill geopend. Vanaf 10.00 uur bent u welkom! 

De winterserie bestaat hierna nog uit 2 wandelingen, op 29 januari en 12 maart, noteer deze alvast in uw agenda. De start op 29 januari is bij Café ‘t Heike, Leeuwerikstraat 68 in Mill. Vanaf 12 maart starten de wandelingen van WSV Amicitia bij Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill.