Gaat u op 1 juni 2023 deelnemen aan Alpe d’HuZes en woont u in de voormalige gemeente Mill en Sint Hubert? Dan zijn wij op zoek naar u. Stuur een mailtje met uw gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mat van Sambeek uit Mill doet al vele jaren mee aan Alpe d’HuZes en zo ook in 2023. Hij maakt deel uit van het team Piets Challenge en organiseerde samen met dit team al diverse acties om geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Hij wil nu proberen om samen met alle andere deelnemers uit de voormalige gemeente Mill en Sint Hubert voor Alpe d’HuZes 2023 een gezamenlijke activiteit op te zetten in Mill en elkaar daarmee versterken. Hoe dit zou kunnen wil Mat graag met andere deelnemers bespreken, uitwerken en organiseren. Vandaar dat er op donderdagavond 5 januari om 20.00 uur een bijeenkomst is in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill. Ondertussen hebben zowel Stichting Activiteiten Mill als Ontdek Mill laten weten graag actief te participeren bij een dergelijke activiteit in Mill.

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker. Op 1 juni 2023 beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’. Door deel te nemen aan Alpe d’HuZes steunt men een geweldige groep van onderzoekers. Onderzoekers die op zoek zijn naar nieuwe en betere behandelingen van kanker. 

Doet u op 1 juni 2023 mee aan Alpe d’HuZes en komt u uit Mill, Langenboom, Sint Hubert of Wilbertoord? Kom dan donderdagavond 5 januari om 20.00 uur ook naar Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Aanmelden of meer weten? Bel met Corné Kremers van Stichting Activiteiten Mill op tel. 0485 32 56 34 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..