Voor de 10e keer wordt er door een werkgroep binnen het Toeristisch en Recreatief Platform Ontdek Mill een Kunstroute georganiseerd. Deze Kunstroute zal op zondag 7 mei in het Aldendrielpark in Mill officieel geopend worden. Vanaf dat moment kan iedereen tot eind september de route wandelen of fietsen en onderweg genieten van tal van kunstwerken in en rond Mill.

Thema

Elk jaar heeft de Kunstroute een ander thema. Dit keer is gekozen voor het thema: “Respect voor alles en oog voor groen”. Alle belangstellende (amateur)kunstenaars en kunstgroepen kunnen hiermee aan de slag en een eigen creatieve invulling geven aan dat thema.

Route

De route is deze keer zo’n 15km en komt door diverse delen van Mill. Ook aanwonenden aan deze Kunstroute kunnen uiteraard deelnemen. Maar natuurlijk zijn ook alle anderen welkom om een kunstwerk te plaatsen. Dit alles zal in overleg met de werkgroep gebeuren.

Deelnemen

Meer weten of deelnemen? Neem dan contact op met Bert Verweijen via 06 5 44 92 97 of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zie voor meer informatie ook www.ontdekmill.nl/kunstroute.