Eindelijk, het is weer lente. Daarom organiseren Berends Bloemsierkunst, Buitengewoon Kado en Onder de Kersenboom in Mill weer gezamenlijk de Lente Inspiratie Dagen. Dit doen zij op vrijdag 17 maart van 10.00 uur tot 20.00 uur en zaterdag 18 maart van 10.00 uur tot 17.00 uur.

De Lente Inspiratie Dagen zijn inmiddels een traditie aan het worden en een mooie samenwerking tussen Berends Bloemsierkunst, Buitengewoon Kado en Onder de Kersenboom. De deuren staan deze dagen weer voor iedereen wagenwijd open en iedereen is meer dan welkom om vrijblijvend binnen te lopen en geïnspireerd te raken van hetgeen de Lente dit jaar aan kleuren, trends en mogelijkheden te bieden heeft. Ondanks de wegwerkzaamheden in de Hoogstraat zijn Berends Bloemsierkunst en Buitengewoon Kado goed bereikbaar. 

Zowel Anita van Onder de Kersenboom, Marianne van Buitengewoon Kado als Ralf van Berends Bloemsierkunst houden er van om hun klanten te verrassen. Daarom is er op elke locatie wat bijzonders te beleven. Buitengewoon Kado staat vol met allerlei leuke woonspulletjes maar ook voor tassen en sieraden is dit een speciaal adres. Berends Bloemsierkunst is wijd en zijd bekend om de prachtige bloemarrangementen en vergeet niet de hele bijzondere vazen die Ralf inkoopt. Onder de Kersenboom heeft een combinatie van brocante, woon- en groendecoraties en hele bijzondere kussens en lampen. U kunt er ook weer inschrijven voor lente-workshops en ook is de keuken open voor koffie, thee en taart.

Bezoek de Lente Inspiratie Dagen vrijdag 17 en of zaterdag 18 maart 2023 bij:

  • Berends Bloemsierkunst Hoogstraat 5 in Mill
  • Buitengewoon Kado Hoogstraat 10 in Mill
  • Onder de Kersenboom Meeuwstraat 3a in Mill