Liefhebber van David Bowie en zijn muziek? Reserveer dan nu tickets voor Starman met de ‘The Dutch David Bowie Tribute’ op zaterdag 21 oktober in Theater Myllesweerd. Let’s dance and put on your red shoes!

Dè David Bowie tribute band Starman werd landelijk bekend in het TV programma The Tribute - Battle of the Bands en brengt in Myllesweerd een eerbetoon aan één van de grootste artiesten ooit. Tickets kosten voor een staanplaats in de zaal 25,- euro en voor een zitplaats op het balkon 20,- euro. Dit is inclusief een consumptie. Reserveer online via de agenda op www.myllesweerd.nl of haal tickets bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.

Starman is de negen-koppige David Bowie tribute band uit het zuiden des lands. De band was te bewonderen in het tv programma The Tribute - Battle of the Bands waar zij bij jury en publiek hoge ogen gooiden met hun krachtige en emotioneel beladen vertolkingen van Bowie’s grote hits. Starman wist in een razend tempo vele harten te veroveren met hun eerbetoon aan het oeuvre van één van de grootste artiesten die deze wereld ooit heeft gekend. Verwacht een reis door Bowie’s oeuvre. Van de welbekende classics tot de parels uit de diepzee, dit alles omlijst door de prachtigste anekdotes. Een absolute must-see, voor de verstokte Bowiefan maar ook zeker voor de absolute beginner.

Bij dit concert zijn zowel staanplaatsen als zitplaatsen (op het balkon) beschikbaar. De show is gericht op de zaal, waardoor je daar de beste beleving ervaart. Dit is ook de reden dat een balkonticket goedkoper is. Zie voor meer info en kaartverkoop www.myllesweerd.nl.