Begin februari is er voor alle belangstellenden een informatieavond geweest over het collectief wooninitiatief SamenBouwen.

Sinds die tijd is er alweer veel gebeurd en is er door de initiatiefgroep menige actie ondernomen, waardoor wij verder in het proces zitten. Wij hebben o.a. contacten met CPO begeleiders gehad en wij hebben stappen gemaakt in de zoektocht naar geschikte percelen in het Land van Cuijk. Op de tweede informatieavond gaan wij u hierover meer vertellen. 

Tweede bijeenkomst

De belangstellenden die er begin februari bij waren, zijn al door de initiatiefgroep persoonlijk uitgenodigd voor deze avond. Bent u niet bij de eerste bijeenkomst geweest, maar heeft u toch interesse om te komen luisteren naar ons project en de voortgang daarvan, dan bent u ook van harte welkom. Als u zich aanmeldt bij een van onderstaande personen, dan praten wij u vooraf even bij. 

Datum en tijdstip bijeenkomst

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag, 21 maart 2023 in Gemeenschapshuis De Jachthoorn, Weth. Lemmenstraat 13 in Sint Hubert. Aanvang 19:30 uur.

Vragen?

Heeft u tips of vragen vooraf, neem dan ook contact op met Trudy van den Broek (06-44301410) of Wim Verbruggen (06-22114049). Een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. mag ook.

Graag tot ziens op 21 maart.