We hebben de eerste dagen van maart van de eerste lentezon mogen genieten. Het was buiten fris maar de kriebels voor het opknappen van de tuin waren voelbaar. Pasen lijkt nog ver weg maar om u te helpen met Pasen uw tuin tip top op orde te hebben houdt het St BarbaraGilde op zaterdag 25 maart 2023 hun jaarlijkse potgrond actie.

Die zaterdag wordt, tussen 10.00 en 14.00 uur, met volle karren, door Sint Hubert gereden om de potgrond aan te bieden. Deze potgrond is van zeer goede kwaliteit en niet alleen uitermate geschikt voor borders en/of bloembakken maar daarnaast ook een goede bemesting van uw hele tuin.

Om afrekenen aan de deur zoveel mogelijk te voorkomen kunt u vooraf het verschuldigde bedrag overmaken naar NL74 RABO0134301625 van het St BarbaraGilde met als omschrijving: potgrond (aantal zakken), naam en uw adres.

Het gilde mag niet vóór 25 maart 2023 van deur tot deur gaan in Sint Hubert daarom is het ook mogelijk de potgrond te bestellen bij Ad en Dorette Schuurmans tel. 06-12946675. U kunt dan tevens aangeven wanneer de zakken bij u moeten worden afgeleverd. De zakken worden met een “tot in huis service” op het door u gewenst tijdstip en plaats, in tuin of garage, afgeleverd. Het uit de zakken halen en benutten van de potgrond laten we graag aan u over.

Omdat in Mill en Wilbertoord geen potgrond verkoopactie wordt gehouden kunnen de inwoners van die plaatsen ook bestellen. We mogen daar echter geen deur tot deur verkoop houden.

Mocht u zaterdag 25 maart niet thuis zijn of al eerder over potgrond van het gilde willen beschikken dan kunt u zoals aangegeven vanaf nu op het aangegeven nummer potgrond bestellen en eerdere laten afleveren. Het is niet mogelijk om zonder afspraak zelf potgrond op te halen.

Doordat de inkoop een stuk duurder is geworden is hebben we het tarief moeten verhogen. We hopen dat we, ondanks die verhoging, op uw steun mogen blijven rekenen.

De potgrond zit in zakken van 50 liter en kosten € 6,00 per zak, bij afname van 3 zakken krijgt u korting. Per 3 zakken kost de potgrond € 15,00.