Foto: Maaike van Esch

Op een dag in 'de coronabubbel' besloten Rieany Janssen, Chantal Wessels, BJ Baartmans & Jan Hendriks het pad van de Country en de talloze zijwegen te verkennen. Een vrolijk kwartet van twee gitaristen en twee zangeressen was geboren.

Op naar oud en nieuw repertoire van Dylan, Secret Sisters tot The Highwomen, een middagvullend programma wat zondagmiddag 26 maart te horen is in Theater Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Tickets kosten 20,- euro en dat is inclusief een consumptie. Haal tickets bij de balie van Myllesweerd of reserveer via www.myllesweerd.nl.

Redesigning Women is een programma van country-americana songs dat het wel en wee vertelt van 2 Amerikaanse vrouwen uit de seventies, die klem komen te zitten tussen de conservatieve moraal in de Mid West en hun vrijheidsdrang. Rieany Janssen en Chantal Wessels geven de vrouwen hun stem met een vette knipoog naar deze tijd. Begeleid door snaarmeesters Jan Hendriks en BJ Baartmans.

Zie voor kaartverkoop en meer informatie over deze en alle andere theatershows, films en activiteiten in Myllesweerd ook www.myllesweerd.nl.