Foto: Cockie Kremers

Van woensdag 26 april 17.00 uur tot donderdag 27 april (Koningsdag) 18.00 uur staat in het Aldendrielpark in Mill alles in het teken van ‘24uur voor KWF’. Gedurende deze 24uur zijn er enkele non-stop sportieve activiteiten, er is entertainment, er is horeca en ook de activiteiten van Stichting Kinderfeesten Mill maken deel uit van deze ‘24uur voor KWF’.

De totale opbrengst van deze 24uur gaat naar het KWF voor onderzoek in de strijd tegen kanker. 

Reserveer voor Aspergediner

Jack Rooijakkers was vele jaren de horecaexploitant van Grandcafé ’t Centrum in Mill. Veel gasten kennen nog beslist de heerlijke asperges die men daar kon eten. Wel nu, op woensdag 26 april serveert Jack tussen 17.00 uur en 20.00 uur weer de door hem bereide asperges in buffetvorm in het Aldendrielpark. Schrijf tijdig in, want er is een beperkt aantal gasten wat aan kan schuiven. Kosten om aan te schuiven bedragen per persoon 30,- euro. Dit is inclusief soep, de bekende bijgerechten en een kopje koffie of thee als afsluiting van dit aspergediner. 

Reserveer voor Koningsdag ontbijt

Op Koningsdag 27 april kan iedereen tussen 08.00 uur en 10.00 uur voor 6,50 euro per persoon ontbijten in het Aldendrielpark. Voor dit bedrag ontvang je een heerlijk belegd wit zacht broodje met ham, belegd bruin zacht broodje met kaas, croissant met aardbeienjam, appeltje en flesje sinaasappelsap. Dit zal Catering van Ivan uit Mill verzorgen. Tevens krijgt iedereen bij dit ontbijt een gratis kopje koffie of thee aangeboden door Nici Koffie en Automaten uit Mill.

Reserveren voor dit aspergediner en of het Koningsdagontbijt?

Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 0485 32 56 34. Zie voor meer informatie en het groeiende programma ook www.24uurvoorkwf.nl.