BenD’R

Van woensdag 26 april 17.00 uur tot donderdag 27 april (Koningsdag) 18.00 uur barst het in het Millse Aldendrielpark van de activiteiten. Dat alles om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KWF in de strijd tegen kanker.

Initiatief hiervoor is genomen door deelnemers aan Alpe d’HuZes met organiserende steun van Ontdek Mill en Stichting Activiteiten Mill. Gedurende 24uur is er muziek, entertainment, zijn er diverse non-stop sportactiviteiten en ook de Koningsdagactiviteiten van Stichting Kinderfeesten Mill maken deel uit van deze ‘24uur voor KWF’.

Entertainment

Gedurende deze 24uur is er ook muziek en entertainment. Het programma is nog groeiende, dus check regelmatig www.24uurvoorkwf.nl voor het actuele programma!

Woensdag 26 april 2023

  • 17.00 uur aspergediner door Jack Rooijakkers (reserveer tijdig);
  • 20.30 uur Muzikale Koningsnacht met de Challenge Band, Reel to Real en DJ Maarten de Groot;

Donderdag 27 april

  • 01.00 uur zachte achtergrondmuziek om de omgeving rust te geven;
  • 08.00 uur Koningsdagontbijt (door Catering van Ivan, reserveer tijdig);
  • 10.00 uur Start kinderfeesten Stichting Kinderfeesten Mill;
  • 14.00 uur Muziekprogramma met BenD’R, Toeternietoe en dienstenveiling;
  • 18.00 uur Afsluiting ‘24uur voor KWF’ met bekendmaking opbrengst;

Eigen activiteit

Wil je een eigen activiteit organiseren voor of tijdens deze ‘24uur voor KWF’ om dit goede doel te steunen? Laat het de organisatie dan weten en zij nemen het mee in het programma en de promotie.

Helpen 

Wil je als vrijwilliger helpen tijdens deze ‘24uur voor KWF’ in bv de horeca of bij andere organisatorische taken? Neem ook dan contact op met de organisatie van deze 24uur tijdens Koningsnacht en Koningsdag in Mill.

Sponsoring

Belangstelling om als bedrijf, organisatie of vereniging deze ‘24uur voor KWF’ financieel te steunen? We hebben een speciaal sponsorpakket beschikbaar. Ook is het mogelijk om een mooie dienst beschikbaar te stellen voor de dienstenveiling. Meer weten? Neem contact op met de organisatie.

Voor meer informatie, reserveren, aanmelden of sponsoring, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 0485 32 56 34. Zie voor meer informatie ook www.24uurvoorkwf.nl.