Foto: Cockie Kremers

Zaterdag 7 oktober 2023 zal opnieuw de dorpsquiz Zuuk Ut Mar Uut in Mill worden gehouden. Het is de 5e keer dat deze door Stichting Activiteiten Mill wordt georganiseerd.

Het belooft om meerdere redenen een bijzondere editie te worden. De werkgroep is alweer een hele tijd bezig met het bedenken en uitwerken van mooie vragen en opdrachten.

Inschrijven

Sinds de start van inschrijven op 11 februari zijn er al heel wat teams die zich aan hebben gemeld. Dit kan overigens nog tot medio september, maar hoe eerder men in gaat schrijven, hoe eerder de voorbereidingen kunnen beginnen. Kosten per team om deel te nemen bedragen 11,- euro. Na het mailen van teamnaam, contactpersoon en telefoonnummer van de contactpersoon ontvangt men een mailtje met het rekeningnummer om het inschrijfgeld te voldoen. Dit bedrag kan ook contant worden voldaan, het adres staat in het mailtje wat men na inschrijven ontvangt. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zuuk ut mar uut

De dorpsquiz Zuuk ut mar uut is een activiteit van Stichting Activiteiten Mill (SAM) en zal zaterdagavond 7 oktober gehouden worden. Op deze avond kan een vertegenwoordiger van elk deelnemend team tussen 19.00 uur en 19.30 uur bij een nog nader te bepalen locatie in Mill het vragenboek ophalen. Zuuk ut mar uut bestaat uit 11 verschillende (nieuwe) rubrieken. Uiterlijk 23.30 uur dient het boek weer ingeleverd te worden op dezelfde locatie dan waar het eerder die avond werd opgehaald. Zaterdagavond 28 oktober is vervolgens de prijsuitreiking tijdens een meer dan gezellige voor alle deelnemers aan Zuuk Ut Mar Uut 2023 gratis toegankelijke feestavond. 

Deelnemen

De organiserende werkgroep binnen SAM adviseert een team uit minimaal 8 personen te laten bestaan, om alle vragen en opdrachten ook binnen de beschikbare tijd te kunnen verwerken. Per team dient er minimaal 1 inwoner uit het kerkdorp Mill te komen en minimaal 18 jaar te zijn. 

Meer weten?

Like dan de Facebookpagina van Zuuk Ut Mar Uut en zie www.beleefhetinmill.nl.