Van woensdag 26 april 17.00 uur tot donderdag 27 april 17.00 uur wordt in het Aldendrielpark in Mill de 24uur voor KWF gehouden. Tal van zaken staan gedurende die 24uur op het programma om geld in te zamelen voor onderzoek in de strijd tegen kanker.

Naast muziek, entertainment en de activiteiten van Koningsdag door Stichting Kinderfeesten Mill, gaan er ook teams in estafette vorm 24uur fietsen, wandelen, hardlopen en spinnen. Maar ook individueel een kortere periode sportief of met een andere activiteit voor het goede doel bezig zijn is natuurlijk mogelijk.

Laat je sponsoren en ga bijvoorbeeld een uurtje (of meer) fietsen, wandelen, hardlopen of spinnen gedurende deze 24uur in en rond het Aldendrielpark. De organisatie zal zorgen voor een parcours en er zijn in het park ook spinningfietsen beschikbaar. Maar ook met een andere activiteit kan men uiteraard deelnemen. Zolang dit maar financieel bij kan dragen aan het uiteindelijke doel, KWF steunen is alles mogelijk. Laat het de organisatie weten en je (sportieve)activiteit zal worden opgenomen in de planning en of het programma. Mail hiervoor naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vergeet niet je telefoonnummer te vermelden, er zal dan contact met je worden opgenomen. 

Deelnemers aan Alpe d’HuZes zijn de initiatiefnemers van deze 24uur voor KWF en worden organisatorisch ondersteund door Stichting Activiteiten Mill en Ontdek Mill. Bekijk het nog steeds groeiende programma op www.24uurvoorkwf.nl.