Van woensdag 26 april 17.00 uur tot donderdag 27 april (Koningsdag) 18.00 uur staat in het Aldendrielpark in Mill alles in het teken van ‘24uur voor KWF’.

Gedurende deze 24uur zijn er enkele non-stop sportieve activiteiten, er is entertainment, er is horeca en ook de activiteiten van Stichting Kinderfeesten Mill maken deel uit van deze ‘24uur voor KWF’. De totale opbrengst van deze 24uur gaat naar het KWF voor onderzoek in de strijd tegen kanker.

Reserveer voor Koningsdag ontbijt tot uiterlijk zondag 23 april

Op Koningsdag 27 april kan iedereen tussen 08.00 uur en 10.00 uur voor 6,50 euro per persoon ontbijten in het Aldendrielpark. Voor dit bedrag ontvang je een heerlijk belegd wit zacht broodje met ham, belegd bruin zacht broodje met kaas, croissant met aardbeienjam, appeltje en flesje sinaasappelsap. Dit zal Catering van Ivan uit Mill verzorgen. Tevens krijgt iedereen bij dit ontbijt een gratis kopje koffie of thee aangeboden door Nici Koffie en Automaten uit Mill.

Het aangekondigde aspergediner wat Jack Rooijakkers zal verzorgen op woensdagavond 26 april, is volledig uitverkocht. Reserveren voor het Koningsdagontbijt is nog wel mogelijk. Stuur uiterlijk zondag 23 april een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 0485 32 56 34. Zie voor meer informatie en het groeiende programma ook www.24uurvoorkwf.nl.