Dit keer gingen we voor De Neije Krant Podcast op bezoek bij Fiore Uitvaartzorg in Sint Hubert. Pieter Kessels gaat zijn bedrijf overdragen aan Henry Lamers. Ook organiseren zij op 2e Pinksterdag een open dag. Over dit alles spraken we met Pieter en Henry.

Techniek Thijs v.d. Heuvel en interview door Corné Kremers.

Beluister De Neije Krant Podcast via je favoriete podcast-app of in de rubriek Podcast op inmill.nl.

Fiore

Al bijna 10 jaar verzorgt Pieter Kessels samen met zijn vrouw Maria en team uitvaartleiders, uitvaartverzorgers en huishoudelijke staf uitvaarten. Pieter zal het komende jaar op een geleidelijke manier de leiding van Fiore overdragen aan Henry Lamers. Geboren en getogen in Katwijk, is Henry geen onbekende in het Land van Cuijk. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de uitvaartbranche, om daarna als leidinggevende in de zorg zich te ontwikkelen. Via via kwamen de heren met elkaar in contact, dat heeft geleid tot de bedrijfsovername van Fiore door Henry. Tijdens de open dag zal Henry Lamers natuurlijk aanwezig zijn om persoonlijk kennis te maken met u. 

De open dag is op maandag 29 mei – Tweede Pinksterdag – van 11.00 tot 16.00 uur. Fiore Uitvaartzorg & Afscheidshuis is de vinden aan Kerkpad 17 in Sint Hubert. Meer informatie over Fiore vindt u op www.fioreuitvaartzorg.nl.