De Huiskamer had op vrijdag 1 september Gabby Knops leefstijlcoach uitgenodigd voor het geven van een lezing over slapen en slaapproblemen. Het werd een uitgebreide, heldere en interessante uiteenzetting van wat slapen of beter gezegd wat te weinig slapen met je doet.

Zo’n 30 aanwezigen waren kennelijk geïnteresseerd waaruit blijkt dat dit thema leeft en men meer te weten wil komen over slapen en/of slaapproblemen.

Gemiddeld slaapt de mens een derde van zijn tijd en in die andere twee derde zijn er heel veel zaken die het slapen kunnen beïnvloeden. Duidelijk bleek wel dat Gabby geen oplossingen kan bieden als het slaapprobleem een gevolg is van een medische oorzaak. Maar, is er bij slaapproblemen geen medische oorzaak dan kan zij, met allerlei disciplines, gegarandeerd problemen oplossen. 

Gabby Knops heeft een eigen praktijk in Mill waar men terecht kan. Aan het eind van de presentatie werd een Quiz gehouden onder de bezoekers waarbij de twee winnaars de prijs in haar praktijk in ontvangst kunnen nemen. Al met al een zeer geslaagde en leerzame ochtend in de Huiskamer voorzien van een kopje koffie of thee.