Van zaterdag 16 tot en met dinsdag 19 september is het weer kermis in Mill. Ter gelegenheid hiervan organiseert Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill een Kermismatinee zoals vroeger. Dit morgen, maandag 18 september vanaf 11.00 uur.

Er is live muziek met Jos en Dennis Driessen als “Dubbel 3sen” waarmee zij zullen zorgen voor de juiste muziek. Entree bedraagt 5,- euro en dit is inclusief een kopje koffie of thee en wat lekkers. Tickets zijn online en aan de balie van Myllesweerd beschikbaar.

Met dit Kermismatinee op Kermismaandag gaat Myllesweerd terug in de tijd. Het matinee start zoals ook vroeger in Mill gebeurde om 11.00 uur en duurt tot 15.00 uur. Er is live muziek van vader en zoon Jos en Dennis Driessen uit Mill. Gezien de ruime muzikale ervaring van “Dubbel 3sen” weten zij precies welke muziek past bij een Kermismatinee. Naast dansen is ook gezellig buurten mogelijk. Gedurende dit matinee kan men ook de inwendige mens versterken, want er zijn broodjes verkrijgbaar die helemaal in kermisstijl zullen worden belegd en gepresenteerd. Kortom, lekker dansen, buurten en genieten van muziek en een hapje en drankje, dat kan iedereen op het Kermismatinee op maandag 18 september van 11.00 uur tot 15.00 uur in Myllesweerd.

Ook aan de kassa op maandag 18 september zijn tickets vanaf 10.45 uur a 5,- euro verkrijgbaar. Maar deze zijn ook tevoren al af te halen aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Online tickets kopen en direct downloaden is uiteraard ook mogelijk. Check hiervoor de agenda op www.myllesweerd.nl.