Al heel wat jaren organiseren 3 ondernemingen in Mill diverse malen per jaar inspiratie dagen. Dit doen zij in de lente, in de herfst en enkele weken voor kerst.

Ook dit jaar slaan Berends Bloemsierkunst, Buitengewoon Kado en Onder de Kersenboom de handen weer ineen om gezamenlijk iedereen te inspireren voor de komende herfst. Dit op vrijdag 29 en zaterdag 30 september van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Bij deze 3 ondernemingen zijn altijd al, maar zeker tijdens de Herfst Inspiratie Dagen producten te vinden die nog meer sfeer in en om het huis brengen. Berends Bloemsierkunst is gespecialiseerd in bloemwerk , bijzondere vazen en sinds kort ook een collectie zijden bloemen. Bij Buitengewoon Kado vind je voor elke portemonnee iets leuks en ook een groeiende collectie mooie sieraden en tassen .Onder de Kersenboom is het adres voor brocante, interieur en groendecoraties. Je kunt er ook al inschrijven voor de herfst en winter/kerst workshops tijdens de open dagen. Tevens is Marja Verheijen aanwezig bij Onder de Kersenboom en verkoopt ze er o.a. zelfgemaakt kaarten voor het goede doel.

Bij Onder de Kersenboom kun je verder tijdens de Herfst Inspiratie Dagen naast veel inspiratie op doen ook genieten van koffie , thee en huisgemaakte taarten. Genieten kan ook bij Buitengewoon Kado, want daar staat een herfstmoesje op je te wachten om daarna de nieuwste collectie (ook al voor kerst) te bekijken. Daarnaast is er voor elke klant een leuke verrassing. Kans maken op een cadeaubon van 35,- euro? Gooi dan na aankoop van een product bij Berends Bloemsierkunst je kassabon in een speciale bak. Uit alle ingeleverde bonnen zal deze cadeaubon namelijk verloot worden. 

Graag tot ziens bij:

  • Berends Bloemsierkunst Hoogstraat 5;
  • Buitengewoon Kado Hoogstraat 10;
  • Onder de Kersenboom Meeuwstraat 3a;

Tip, ook de Kerst Inspiratie Dagen zijn gepland: vrijdag 3 en 10 november, zaterdag 4 en 11 november en zondag 5 en 12 november. Reserveer ook deze data alvast in je agenda!